Wie en wat

Tijdens de Docentenopleiding Drama te Kampen is mijn liefde voor het overbrengen van vaardigheden geboren. Ik verzorg trainingen en adviseer organisaties in de Benelux om zo effectief mogelijk te communiceren en daarmee betere resultaten te behalen op het gebied van samenwerking, leidinggeven en sales.

Effectief communiceren leidt tot verbinding

Communicatie is mijn specialisme! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de vraag: Hoe komt het dat wat je bedoelt al dan niet door de ander begrepen wordt? En hoe kun je echt in contact komen met jezelf en van daaruit met de ander? In dialoog zonder dat de emoties de overhand krijgen? Vanuit de juiste focus en mindset handelen? Ik ben er van overtuigd dat de kern in elk contact gaat om begrijpen en begrepen te worden. Vanuit dit innerlijk bewustzijn kunnen daadwerkelijk resultaten behaald worden.

Ervaring

Na mijn HBO-Opleiding heb ik eerst tien jaar als communicatie-adviseur gewerkt in het bedrijfsleven en de bureauwereld. In 2005 heb ik de Post-HBO register opleiding JJ Trainer & Coach opleiding aan de JJ TrainersAcademie afgerond en vanaf 2006 ben ik ruim tien jaar werkzaam geweest als opleidingsadviseur en trainer voor IMK Opleidingen. Sinds mijn start als trainer werk ik met DISC Profielen en sinds 2018 ben ik gecertificeerd Partner van Q4 Profiles. In 2009 ben ik opgeleid in Chicago bij VitalSmarts op het gebied van Cruciale Gesprekken. Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer en samenwerkingspartner van VitalSmarts Benelux – zie Crucial Conversations. In 2018 ben ik als Vinyasa Flow Yoga Trainer gecertificeerd, zo kan ik nog meer de verbinding tussen hoofd en hart inzetten.

Training/Coaching

Communicatieve Vaardigheden, Klantgericht Communiceren, Effectief Leidinggeven, Coachend Leidinggeven,  Functionerings- en Beoordelingsgesprekken, Teamtrainingen en Begeleidingssessies, Crucial Conversations, Persoonlijke Stijl Profielen en Vinyasa Flow Yoga.

Referenties

Abbott (Crucial Conversations), Bindinc. (Telefonische Klachtenafhandeling), Het Concertgebouw (Effectief Leidinggeven), Het Spectrum (Coachend Leidinggeven), Hessing (Functionerings- en Beoordelingsgesprekken), McKesson (Leiderschapsprogramma), Politie Amsterdam-Amstelland (Team- en Telefonische Vaardigheden), Logicx (Telefonische Vaardigheden), Seaway Heavy Lifting (Sollicitatie en Werving- en Selectiegesprekken), VWE (Sollicitatie en Werving-en Selectiegesprekken: STARR methodiek).

Contact 

Graag vertel ik meer! Neem gerust contact info@JKTrainingenAdvies.nl met mij op.