Reacties van deelnemers

Carien Thissen, Zonnehuisgroep Amstelland, Coördinator Beleid & Ontwikkeling, juli 2014:
Ik heb Judith als trainer meegemaakt tijdens een 3-daagse training Leiding geven aan eigenwijze professionals, waarbij Judith mij vooral is bijgebleven als een kundige, scherpe en enthousiaste trainer.
Kundig op het terrein van management theorieën, die op zichzelf niet nieuw, maar voor mij wel met nieuw elan zijn doorgenomen. Niet in de laatste plaats door de oefeningen die Judith ons tijdens de training liet doen. De manier waarop we de stof hebben verwerkt heeft bij mij tot meer inzicht geleid, waardoor theorieën nu ook beter bruikbaar zijn voor mij.
Alert was Judith in het zelf doorvragen en in het elkaar laten bevragen. Er was regelmatig ‘geen ontsnappen aan’ om met elkaar echt tot de kern te komen. Best wel spannend natuurlijk, maar de sfeer was wel zo veilig dat we dit zo goed met elkaar konden doen.
Het enthousiasme waarmee Judith deze training heeft verzorgd werkt voor mij zo aanstekelijk dat ik niet alleen met hernieuwde kennis maar ook weer met nieuwe energie met mijn eigen team aan de slag kan.

 

Op Springest: Coachend Leidinggeven | Beoordeling: 9 

“Goede training, Judith Krukkert deed het uitstekend. Heel fijn dat het een kleine “klas” was van 4 cursisten waardoor het heel praktijkgericht en heel interactief was. Veel van geleerd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.